Friday, March 9, 2012

walaupon 1

confuse x tajuk post ni? hahahhhaa.arini hans nk cter about fans a.k.a admire.heeeeeeeeee.dlm industri hiburan ni cnfirm ade fans xkira la byk atau sikit,wlupon fans hans sikit but hans really2 appreciate it.wlupon hanya sorg je fans hans.hans taw kdg kala hans xdpt nk layan sume sbb hans pon agak bz but if ade kelapangan cnfirm hans layan.so today hans nk cter pasal sorg fans hans yg hans rase terharu sgt dgn tindak tanduknyer =)


inilah dia amani <3 such a cute girl yg tngl di Netherlands.jauh tu.wlupon jauh ,xde ape yg membataskn dea tuk taw segala info about max24:7.dan hans mmg xsangke ade org nk print gmba hans.hahahaa.rase malu je tgk =,=.tp kt sini hans nk ucapkn terima kasih sgt2 sbb amani meminati hans dan juga max24:7.teruskan menyokong hans dan max 24:7 k? dont give up with us. =) wlupon 100% dgn max24:7 je.study jgn lpe.oraite? dan jgn la asek bg coklat je.nk bg ktorg gemok ke? hahahahahaa.goodluck with what ur doing k amani? 


ni link blog dea yg ade cter pasal hans


dea letak hans top 1.hans betul2 mcm OMG OMG OMG OMG! ade jugak yg ske aku wlupon yg hado.hahahahaaa.thnx sgt2 k amani

with love , HANS  =w=

No comments: